28 Mayıs 2012 Pazartesi

BENİ UNUTMA

Biz öğretmenlerin o kadar çok angarya işleri var ki..Yok o form yok bu form..Eğitimden çok evrak işleriyle uğraşıyoruz.Dün tüm günümü bunlara ayırdıktan sonra cipsimi kolamı hazırladım ve oturdum "Beni Unutma" adlı filmi izledim.Filmi çok beğendim.İlk başlarda her şey güllük gülistanlık giderken eğlenirken birden olaylar kötüye gitmeye,filmde gözyaşı bollaşmaya başladı.Haliyle ben de kendimi tutamadım ve bir fiil ağladım.Çünkü izlemeden önce konusunu okumamıştım.Sürpriz olsun diye düşündüm.
Oyuncular ve oyunculuklar çok hoştu.Herkes rolüne cuk oturmuştu.Benden tavsiye izleyin ama yanınıza bol miktarda peçete de alın.
İyi akşamlar :)






Yapım:2011 - Türkiye,
Tür:Romantik
Süre:100 dakika
Yönetmen:Özer Kızıltan,
Oyuncular:Tuba Ünsal, Mert Fırat, Kenan Ece, Melis Babadağ, Ünal Silver, Aliye Uzunatağan, Açelya Yılhan, Barış Hayta,
Görüntü Y.-Senaryo:Burak Göral,
Yapımcı:Afs Film

Özet & Detaylar

Olcay ve Sinan... İkisi de genç, ikisi de henüz bekar ama ikisi de aşka ve gerçek sevgiye olan inançlarını kaybetmiş insanlardır. Olcay (Açelya Devrim Yılhan) sevgilisi Hakan'ın (Kenan Ece) kendisini aldattığını öğrenir; Sinan (Mert Fırat) ise ani bir kararla nişanlısı Ebru'dan (Tuba Ünsal) ayrılır. İki yaralı kalp tanıştıktan sonra hiç planlamadıkları biçimde birbirlerinden etkilenir ve duygusal bir ilişkiye girerler.
Fakat Sinan’ın eski nişanlısı Ebru'nun, genç adamdan vazgeçmeye niyeti yoktur. Olcay ve Sinan'ın arasındaki taze ilişkiye bir süre sonra eski beraberliklerinin gölgesi düşecektir. Olcay’ın bazı tuhaf davranışları da aralarındaki duyguların sorgulanmasına neden olacaktır...

Takva'nın ödüllü yönetmeni Özer Kızıltan'ın yönetmenliğini yaptığı filmin baş rollerini Başka Dilde Aşk ve Atlıkarınca filmlerindeki rolleriyle sivrilen Mert Fırat ve ilk oyunculuk deneyimiyle göz dolduran Açelya Devrim Yılhan paylaşıyor....

11 yorum:

  1. mert fırat'ı çok severim ama izlemedi isen Başka Dilde Aşk favorimdir, yok böyle bir şey dersin ve ağlamak mı , işte onu o film de gör:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mert Fırat'ı ben de çok severim :) İzlememdeki ilk etken odur :)
      Başka Dilde Aşkı izledim tabiki kaçmaz :)

      Sil
  2. heeey iyi film ki. blogumda okuyabilirsin eleştirisini toplu filmlerde.
    :)
    b harfinde.
    :)

    YanıtlaSil
  3. ama asıl beni asla terketmeyi izle. never let me go. bir de unutma beni-remember me. ikisi de var blogumda. never let me go inanılmaz bir film. bir de one day-bir gün. önemlii.
    :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. beni asla terketmeyi önce okuyup öyle izleyeceğim :)
      remember me'yi artık kaç defa izledim ben bile unuttum çok sevmiştim o filmi :) zaten robert pattinson'a hastayımdır :D
      one day'i de önce okuyuo sonra izleyenlerdenim :)

      Sil
  4. Mert Fırat'ı ben de severim; ilk fırsatta izleyeceğim.

    YanıtlaSil
  5. blogumda film yazılarımı topladım dört bölümde. birine bakmışsın sanırım. diğer bölümlerle birlikte 100 film oldu toplam. 4 verdiğim filmler var, melankoli gibi, boş zamanında bakarsın diğer film yazılarına da.
    :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. okudum bir kısmını :) melankoli,mavi pansiyon,tutku günlükleri ve 127 saat izliceklerim arasında :)
      diğerlerini de biraz okudum ama hepsine yorum bırakamadım.ama not aldığım çok film var :)
      harika bir rehber oldu bu bana elinde sağlık :)

      Sil
  6. Ne güzel, ben film izlemeye bile vakit ayıramıyorum artık :(

    YanıtlaSil