27 Temmuz 2012 Cuma

Batman Kara Şovalye Yükseliyor/Batman Dark Knight Rises

Merhaba herkesee Evet kötü geçen birkaç günün ardından artık hayata döneyim dedim ve başlangıcı Samsun'da sinemaya giderek yaptım :) Tabi ki Batman'i izledim.Zaten fragmanını gördüğüm an inanılmaz heyecan yapmıştım.İlk günden izledim.Hala aklım limonda..hala ağlıyorum ona ama..Elden dua etmekten ve umut etmekten başka bir şey gelmiyor keşke gelse.. Neyse gelelim filmimize...Film her zamanki Batman filmlerinde çok daha harikaydı..Hem heyecan olarak hem aksiyon olarak kesnlikle tatmin ediciydi..Oyuncu kadrosu da bir o kadar muhteşem.Zaten ben bir Christian Bale hastasıyım.Öyle bir oyunculuk olamaz..Adam gerçekten yaşıyor rolünü ve kesinlikle şimdiye kadar aldığı ödülleri de hakediyor.Tabi sadece Christian Bale değil,yanısıra Anne Hathaway,Gary Oldman...Yönetmen de Christopher Nolan olunca söylenecek pek bir şey kalmıyor.Film 3 saatti.Ama açıkçası ben o zamanın nasıl geçtiğini hiç anlamadım.Umarım bir sonraki film yakın zamanda çekilir diyeceğim ama hiç sanmıyorum..Bu filmin de dvdsi çıktığında hepsini toptan almayı planlıyorum.Bu arada sevgili Batmanimizin izleyicileri 2 güzel sürprizi var filmde.İzleyince göreceksiniz kopya vermem :D Ardından D&R'dan hayatımın en küçük alışverişimi yaptım.İlk defa bu kadar az şey aldım :) Öncelikle Kadir Aydemir'in 2 güzel kitabı 80lerde Çocuk olmak ve 90lar Kitabı Çocuk mu Genç mi :) Ve sonra da sevgili Doğukan Manço'nun Manço Prduction'dan remix'ini kendisini yaptığı,sözlerini de Barış Abi'nin yazdığı Binlikdemlik adlı albümünü aldım :) Uzun süre bizim evde bu ezgi yankılanacak :) Bugünlük benden bu kadar :) Sizleri Binlikdemlik ile başbaşa bırakıyorum :)

10 yorum:

  1. Ah senin adına sevindim.Ben ramazan dolayısıyla film izlemeye gidemiyorum ama Batman'i çok merak ediyorum:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim :)
      izlersin umarım en kısa zamanda :)

      Sil
  2. bak ne güzel yapmışsın sinemaya giderek.batmanı ilk izleyenlerden biri de sensin :) neymiş sürprizi ki acaba :)

    bak kuşun geri dönmediyse başkası almıştır belki, bakıyordur. pencerelere falan konar kuşlar, su koyulan, ekmek kırığı falan konulan pencerelere giderler. belki de onlardan birine konmuştur, olamaz mı? belki de evin yolunu arıyordur. ama kötü bir şey olmamıştır, düşünme öyle.

    bu iki kitabı başka bloglarda da görmüştüm, çok övüyorlardı. 80'leri çok severim, izlediğim, okuduğum kadarıyla. zaten ben eskileri hep severim :) 90'lar çocukluğum zaten, onu da severim. nostaljik şeyler ne güzel dimi :)

    barış manço :) ne güzel bir albüm almışsın. ben evine gittim, kapalıydı gittiğim gün, çok üzülmüştüm, keşke görebilseydim. sen istanbula gidiyosun, belki gitmişsindir :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim :) evet gerçekten çok iyi geldi kafam dağıldı biraz da olsa..artık öyle umut ediyorum çalışkuşu elimden başka bir şey gelmiyor ne yazık ki...
      evet ben de hep övgüsünü duyduğum be bloglarda görüğüm için aldım.80lerin sonlarına yetiştim 87li olarak :) ama 90lar benim için çocukluğum demek :)
      albüm harika..zaten manço dendi mi kötü bir şey asla beklenmez :)
      evet müzeye defalarca gittim :) hatta doğukanla tanışma şansım da oldu :) sen gittiğinde tadilattadır büyük ihtimal.15 ağustostan sonra gidebilirsin :)

      Sil
  3. bak burda yazdığın herşeyi sevdim. hayata dönmen ne güzel. limoncuk.
    betmen evet iyidi. robin diyosun sanırım. :)

    ya baksana bu kitapları okurum ne güzelmiş.
    bi deeeee manço haaaa.
    ben de hep dinlerim artık.
    bunu sölemen ne iyi oldu.
    remix ha.
    baktım eskilerden galiba nick the chopper'ın remiksiymiş.
    ya baksana doğukan röportajını okudum şimdi.
    babası öldükten sonra miras konuları filan üzülmüş amerikaya kaçmış yıllarca orda kalmış.
    :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aaaaa söyledin kii çok ayıp :P :D
      ben de okuycam daha başlamadım..eveett manço :D öyle olmuştu ama düzelmişler artık :)

      Sil
  4. canım merak ettim şimdi batman filmini süpriz ne acaba:))
    merak ettiğim tek şey film değil kitaplarda aynı zamanda ..80lerde çocuk olduğumdan 90larda genc olduğumdan sanırım:))okuyup yorumunu paylaşırsan memnun olurum canım..
    sinemaya giderek ve güzel bir alışveriş yaparak geçirdiğin gün umarım sana iyi gelir canım artık üzülme olurmu...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. izle ve gör derim sürprizleri bence sonunda anlayacaksın :)
      ben de 87li olarak 80lerin sonuna yetiştim.eskileri çok seviyorum :)
      90lar benim çocukluğum demek :)
      elimdeki kitabım bitince okuyacağım ve paylaşacağım hiç merak etme :)
      çok çok teşekkür ederim :)

      Sil
  5. What i do not realize is in truth how you are not actually a lot more neatly-preferred than
    you may be right now. You're so intelligent. You understand thus considerably in terms of this topic, made me individually believe it from numerous numerous angles. Its like women and men aren't fascinated unless it's something to accomplish with Lady gaga! Your own stuffs great. All the time handle it up!
    My homepage GFI Norte

    YanıtlaSil
  6. For newest news you have to pay a quick visit world wide web and
    on web I found this site as a finest web page for latest updates.


    Also visit my web blog webpage (http://www.viagrabritain.co.uk)

    YanıtlaSil