21 Ekim 2012 Pazar

Tess Gerritsen-Siliniş

Herkese selamlaarrr :) Yoğun bir hafta ve haftasonunun ardından yine karşınızdayım :) Güzel bir kitap daha bitti veeeee ben de hemen postumu yazmak istedim.Aslında kitap dün gece bitti.Ama saat epey geç olduğu için ve bugün de annemle Samsun'da fink attığımız için post gecikti.Bu arada tabi yine 2 güzel kitaba çoktan başladım bilee Neyse gelelim kitabımıza..Kitabımız yine Tess ablamızdan.Yine bir Rizzoli&Isles serisi.Bu ikili kesinlikle benim favori ikilim.Her olayları soluksuz derecede heyecanlı oluyor.Üstelik bu kez yine farklı bir olayla.Olay rehine ve rehinecilerle gelişiyor.Üstelik daha önceki kitabımızda hamile olan Jane artık bir kız annesi :)) Fazla detay vermeden ben en iyisi yazıma son vereyim.Benden bu kadar sevgili kitapkurtları :)Kitabı tavsiye ediyorum hem de öyle böyle değil büyük bir şiddet dalgasıyla :P :D Kendinize iyi bakıınnn :))) ARKA KAPAK Kendini bir rehine krizinin yanlış tarafında bulunca, hamile olan cinayet masası detektifi Jane Rizzoli, hayatının en mutlu saatleri olabilecek süreçte kendini tam bir kâbusun ortasında bulur. İsimsiz, güzel bir kadın, morga ceset olarak getirilir. Fakat Boston'lu tıp uzmanı Maura Isles ceset torbasını açıp baktığında, unutamayacağı bir korku yaşar: Ceset gözlerini açar! Hâlâ hayatta olan kadın hastaneye yetiştirilir, ama tuhaflıklar çok geçmeden ölümcüllüğe dönüşür. Kadın, son derece soğukkanlı bir şekilde güvenlik görevlisini öldürerek hastaları rehin alır... Aralarından biri hamile cinayet detektifi Jane Rizzoli'dir. Bu şiddet eğilimli, çaresiz ruh kimdir ve istediği nedir? Gergin saatler ilerlerken Maura, Jane'in kocası FBI ajanı Gabriel Dean'le işbirliği yaparak gizemli katilin kimliğini araştırmaya başlar. Federal ajanlar aniden ortaya çıkınca, Maura ve Gabriel sıradan bir rehine krizinden çok daha derinlere uzanan bir olayla karşı karşıya olduklarını anlarlar. Bu gizemin anahtarını sadece silahlı çılgın kadınla kapana kısılmış olan Rizzoli elinde tutmaktadır... Tabii eğer hayatta kalırsa.

15 yorum:

  1. merhaba bu bir seri kitap mı? bu yazarı daha önce hiç okumadım ama merak ediyorum başlarsam serinin hangi kitabından başlamalıyım yazarmısın?
    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tam olarak seri denemez.karakterler bir olayın devamını değil her defasında farklı olaylar yaşıyorlar :)
      ilk olarak cerrah-çırak-günahkar üçlüsünü tavsiye ederim :)
      ardından ikiz bedenler ve siliniş :)

      Sil
  2. tess harika bir yazar bence evet bu kitabıda bir harika idi ama kitaplardan sonra bence rizzoli&islesin dizisini de izlemeniz lazım muhteşem eğlenceli oluyor ve aynı heyecan ordada var..

    okumaya cerrahtan başlamanız gerekiyor. Zaten onu okuduktan sonra diğerlerini koşarak okursunuz bence :) iyi dostluklar tess ablamızla :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. buz gibi soğuk bittiğinde diziye de başlamayı planlıyorum bakalım :)
      teşekkürler :)

      Sil
  3. Severek okuduğum bir Tess abla romanı:)Hastahanedeki kovalamaca çok heyecanlıydı:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tess abla süper yaa :D evet ben de çok heyecanlanmıştım o kovalamacada :D

      Sil
  4. ben de tess okumaya başlayacağım ama bilemedim hangi sırayla takip etmem gerek, siliniş ve masumiyetin için savaşı almıştım ama onları daha sonra okumam gerek herhalde..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. cerrah- çırak- günahkar- ikiz bedenler- siliniş şeklinde sıralaması :)

      Sil
  5. bu yıl tess gelse kitap fuarına tekrar geçen sene gidememiştik :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. fuara gidemiyorum hiçbir yıl ve çok dokunuyor bana :(

      Sil
  6. heey tessss hemen okuyim bi kitabı daa çıktı buz gibi soğuk.
    :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. oku şekerim oku :)
      evet buz gibi soğuk okuyorum şuan zaten :D

      Sil
  7. Son Tess maceram iyi geçmedi ama sen böyle yazınca dayanamam gibi geldi bak şimdi :))

    vee iyi bayramlar canımmm

    YanıtlaSil