12 Mart 2013 Salı

Debbie Macomber-Melekler Korusun

Az önce tam romantik film tadında bir kitabın sonuna geldim.Dün gece ani bir istekle okumaya başladım ve hemen 135.sayfaya geldiğimi farkettim.Akıcı bir dille yazılmış,sade ve sıcak bir kitaptı.Lucie ve Aren'ı gülümseyerek hatırlayacağım sanırım :)
Yanısıra Aren'ın kardeşi Josie de aynı ben gibiydi...O karakteri kendime çok yakın buldum.Eğer okursanız ya da okumuşsanız demek istediğimi anlarsınız.Bu sıcacık kitabı okumanızı tavsiye ederim.Bittiğinde benim gibi bir gülümseme oluşacaktır yüzünüzde emin olun :)
İyi geceler...

ARKA KAPAK
Shirley, Goodness ve Mercy, meleklerin işlerinin asla bitmeyeceğini bilirler; hele yılın en güzel dönemi olan Noel'de. Yardımcı melekleri Will'i de kanatlarının altına alırlar ve New York'ta Times Meydanı'ndaki eğlenceleri izlemek için yola koyulurlar. Will, gece yarısı kalabalığın arasında tek başlarına duran iki yabancıyı fark ettiğinde, bunun yardım eli uzatmak için en uygun zaman olduğuna karar verir.

Lucie Ferrara ve Aren Fairchild, yılbaşı gecesi Times Meydanı'nda kazara olmuş gibi görünen çarpışmalarının ardından tanışırlar. Birbirlerinden hemen hoşlanırlar ve pek çok ortak yönlerinin olduğunu fark ederler. Ama kaderin cilvesi onları bir araya gelmeleri kadar hızlı bir şekilde ayırır. Lucie ve Aren'in birbirleriyle iletişime geçmeleri mümkün görünmemektedir artık.

Tabii eğer bir mucize gerçekleşmezse...

3 yorum:

  1. ilk 3 kitabını okuduktan sonra elime alamadım maalesef:))

    YanıtlaSil
  2. debbie macomber candır:) ben de severim kendisini.çok kez gördüm bu kitabı ama elim gitmedi madem güzel diosun okuruz:)

    YanıtlaSil
  3. Debbie teyzeyi seviyorum bende. Üst üste okuma taraftarı değilim sadece bende bir ara vermiştim geri dönebilirim artık :) Bu kitapta gözüme çarpıp duruyordu. Hadi bakalım okuyayım bende :))

    YanıtlaSil