26 Mart 2013 Salı

Nazan Bekiroğlu-Nar Ağacı/Quentin Tarantino-Ucuz Roman

Selamlar :))
10 günlük beraberliğimiz bu akşam bitti Nar Ağacı ile.İlk Nazan Bekiroğlu kitabımdı bu..Çok hevesle almıştım.Güzel başladı.Ama sonrasında ben hasta oldum,araya birkaç şey girdi o bakımdan elimde çok süründü bu kitap.Dolayısıyla çok adapte olamadım.O bakımdan hani tavsiye eder miyim bilmiyorum.Genelde okuduğum yorumlarda herkes çok beğenmiş.Başka zaman okursam tekrar belki ben de sevebilirim.O yüzden sorun sende değil bende nar ağacı...

ARKA KAPAKKameriyeye ben de göz atıyorum. Âh Settarhan!

Benim saf, dünyadan bîhaber, kanayaklı ama kendisini dünyanın bütün galesinin de ortasında buluveren dedem.Azam'ın kazazedesi, Sophia'nın kafası karışık âşıkı, Tebriz-Tiflis-Batum-Bakü hattında tacir; yanık, kavruk, yaralı ama bir o kadar da hayat dolu, alnını rüzgâra vermiş öylece oturuyor."Demek burada gördüler birbirlerini" diye geçiriyorum içimden gülümseyerek.İçim içime sığmıyor. Kolay değil, dedemle anneannemin ilk görüşmelerine tanık oluyorum.

Ucuz Roman..Quentin Tarantino...Bu yönetmene hayranım zaten..Sevdiğim oyuncuları da bir araya getirmiş John,Uma,Bruce gibi daha ne olsun..Biraz kanlıydı ama harika bir filmdi.Ben çok beğendim.Uzun zamandır film listemde yer alıyordu.Artık ona da bugünün izleme tarihini büyük bir zevkle yazabilirim defterimde :)

Bu akşamlık bu kadar...
Sevgiler :)



5 yorum:

  1. Nazan Bekiroğlu çok sevdiğim bir yazar değil ama bu kitabı bir arkadaşımdan aldım, okudum ve dediğiniz gibi nötrüm ben de sanki okunmasa da bir şey kaybedilmez. Bu arada takipçiniz oldum.

    YanıtlaSil
  2. Bu kitap bende de duruyor, hediye gelmişti, okunacaklar arasında. Eşim okumaya başladı ama çok sarması onu da yarım bıraktı, ben de şimdilik biraz uzağım:)

    YanıtlaSil
  3. Başlngıçta çok güzel başlıyor, sayfalar ilerledikçe kopuşlar da başlıyor romanda. Ben çok hevesle okumuştum, ortalarında sıkılmaya başladım, daldan dala atladığı için. O ilk hevesle okurken blogda da paylaştım; sonra kendi kendime karar aldım, kitap tam bitmeden blogda paylaşmak yok diye:)
    sıkıldıysan hiç zorlama kendini; sevgiler canım...

    YanıtlaSil
  4. harika bir roman okumak isterim...

    YanıtlaSil
  5. nar ağacı benim de okumak istediklerim arasında ama bakalım:)

    YanıtlaSil