14 Ağustos 2013 Çarşamba

Jeff Lindsay-Dexter Akıllı Tasarım

Eveettt utanmadan sevdiğimiz ilk ve tek seri katilimiz Dexter'ın yeni kitabı ile karşınızdayım.Efenim kitabı alalı çok olmadı.Ama işte yine tatildi doğumgünümdü derken kitaba bir türlü odaklanamadım ve okumam tam 7 günümü aldı.Ama ksuç kitapta değil tamamen benim tembelliğimde.Bu ara okuma hızıma nazar değdi derken derken 2 saat önce bitirmiş oldum kitabı.Yine komik,duygusuz ama bir o kadar da zeki dostumuz Dexter karşımızdaydı.Bu kez biraz pasifti.Ama gaiba bu evli ve çocuklu olmasının getirdiği bir durumdu sanırım :P
Sonuç olarak kitabı sevdim.Henüz diziyi 1-2 bölüm dışında izlemedim ama onlara da bulaşmam yakındır diye düşünüyorum.
Kesinlikle tavsiye ederim.Umarım yakın zamanda da 5.kitap çıkar ve yeniden Dexter okuma zevkini yaşarım.
Şimdilik benden bu kadar sevgileerr :))

ARKA KAPAK
Kötüyle Arasındaki Husumet Hiç Bitmeyecek..

Evlilik hayatı Dexter Morgan'a yaramış görünüyor. 'Kötü' adamımız karısına bağlı, karnı tok, cinayet hobisi ise gayet kontrol altında. Yalnız gelin görün ki, huylu huyundan vazgeçmez, değil mi Karanlık Yolcu'nun sevgili dostları? Kan analiz uzmanı Dexter'ımızın mesleği de onun hassas adalet duygusunu durmadan kışkırtıyor, ne yapalım.

Dex'in şansına, çarpık zevkleri olan birileri ortalıkta başıboş dolaşıyor. Kendisi çok büyük bir sanatsever olmasa da, üzerine kafa yorulmuş bir yaratıcılıkla sergilenen bir ceset, merakını cezbediyor. Kahramanımız yine iş başında.

"Muhteşem şekilde yanlış ve anlaşılır şekilde acımasız karakter Dexter'ın maceralarını okumak, sert suç romanı severler için inanılmaz bir zevk."
-Guardian-

4 yorum:

  1. aaa okunur sahiden.
    diziyi severim de kitabı dikkatimi çekmemiş.
    :)

    YanıtlaSil
  2. diziyi mutlaka izlemelisin İrem , hiç kaçırmadım :)beğenirsin

    YanıtlaSil
  3. Kitabını yeni görüyorum hiç dikkat etmemişim sanırım:/ Ama dizisinin müptelasıyım diyebilirim :) bence mutlaka izlemelisin.

    YanıtlaSil
  4. Kitabını yeni görüyorum hiç dikkat etmemişim sanırım:/ Ama dizisinin müptelasıyım diyebilirim :) bence mutlaka izlemelisin.

    YanıtlaSil