19 Ağustos 2013 Pazartesi

Murat Menteş-Dublörün Dilemması





Günaydın hatta ve hatta tünaydın sevgili kitap kurdu blogger dostlarım :))
Dün gece yine bir kitabı daha sonlandırmanın büyük keyfini yaşıyorum.Uzun zamandır okumak istediğim bir kitaptı Dublörün Dilemması.Gittiğim Ayvalık tatilinde 19 Temmuzda almıştım kitabı ve 15 Ağustosta elime aldım 19 Ağustosta bitirdim.Tarihler ilginç oldu yani :)
Instagramdan çok cici bir arkadaşım oldu Cansu adında onunla başladık bu kitaba.Tabi ben yine önce bitirdim :P Bu mini bir kitap kardeşliği oldu bizim için :) Bundan sonrasında Jean Grange'ın Siyah Kan adlı kitabını okuyacağız sanırım :)
Gelelim kitaba...
Yine Murat Menteş tam tarzını ortaya koymuş.Aslında Menteş okumaya bu kitapla başlamalıydım ama işte ben tersim aksiyim ya.Hep sondan başlarım :)
Yine bol kelime oyunları bol karakterli,aksiyonun durmadığı bir roman.Ben çok beğendim.Okumanızı (tabi hala ben gibi geç kaldıysanız okumakta) şiddetle tavsiye ederim.
Şimdilik benden bu kadar...
Sevgiler ve sendromsuz pazartesiler :)

6 yorum:

  1. Murat Menteş ile tanışıklığımız yok henüz ama yayınladığın altı çizili cümlelerin sebebi ile olacak gibi görünüyor :)

    YanıtlaSil
  2. saol tatlım inş okuytacağım:) azcık tembelim ama...kitap sarmayınca napimmmm:) görüşmek üzere..

    YanıtlaSil
  3. murat menteş'in bütün kitaplarının klişelerle dolu olduğunu ve zoraki okunduğunu düşünsem de birçok kitapla ilgili düşüncelerini yazdığın blogunu yeni keşfettim ve eğer yorucu yazı tipine alışabilirsem (font'tan bahsediyorum, indie flower olan) hepsini okumak istiyorum.

    YanıtlaSil
  4. Listemde olan ve merak ettiğim bir kitapdı.Tanıtım için teşekkürler..

    YanıtlaSil
  5. hımmm sevmişsin.
    ya kitapçılarda hep elim gidiyo almıyom bu kitabı bi de ruhi mücerret var. okursam sevcem biliyom ama.
    :)

    YanıtlaSil
  6. bloglarda gezinirken böyle kitap yorumlarından oluşan bloglar görmek uzaklaştığım kitap okuma olayına yakınlaştırdı beni,

    YanıtlaSil