11 Kasım 2013 Pazartesi

Jojo Moyes-Sevgilimden Son Mektup


iyi akşamlar sevgili blogger dostlarım kitapkurtlarım :)
Bu sefer arayı fazla açmadan sizlerle buluştumm :)) Kitabım biteli 4 gün oldu.Ama araya birkaç güzel günü sıkıştırdığım için yazmayı dönüşe bıraktım.Bir sonraki yazımda detayları vereceğim.
Gelelim kitabımıza...
Kitap yazarın çıkması için dört değil dörtbin gözle beklediğim 2.kitabıydı.Daha önce Senden Önce Ben adlı romanını okumuştum yazarın ve inanılmaz beğenmiştim.Ağlamaktan da gözlerim şişmişti.Bu kitabı da aldığımda aynı tadı bekledim.Ama ne yazık ki beklentimi karşılamadı.Çok güzel bir şekilde odaklandım ve konusu da aslında güzeldi.Fakat olmadı işte anlatışı sevemedim.
Kitap bizi bazı bölümlerinde bizi 1964 bazı bölümlerinde ise 2003 yılına götürüyor.Ortada yine bir aşk var ve pek de mutlu bir sonla bitmemiş zamanında.Yıllar sonra gelişmeler yaşanıyor ve olaylar böyle devam ediyor.
Ama ben dediğim gibi önceki kitapta aradığım tadı bulamadım.Demek ki çok beklentiyle yaklaşmamak gerekiyormuş.Okuyup okumamak size kalmış.Bana sorulduğunda tavsiye edeceğim kitaplar arasında yer almayacağı kesin.
Keyifli akşamlar sevgiler :)

ARKA KAPAK
En azından şunu bil ki bu dünyada seni seven bir adam var.
Seni her zaman seven ve bu ona zarar verse de hep sevecek olan bir adam...

1960. Jennifer Stirling zengin kocasının servetiyle lüks bir hayat yaşamaktadır. İstediği her şeye sahip olduğunu zannetse de bir gün ondan her şeyi arkasında bırakıp kendisiyle gelmesini isteyen bir adama âşık olur. Hayatında ilk defa tutkuyu hisseden Jennifer'ın önünde iki seçenek vardır: Ailesine ihanet etmek ya da aşkının peşinden gitmek...

2003. Gazetecilik kariyerinde zirveye yükselmek isteyen Ellie Haworth ünlü ve karizmatik bir yazarla ilişki yaşamaktadır. Aslında çok mutlu olması gerekirken sevdiği adamın başka bir kadına ait olması Ellie'nin hayatını ve tercihlerini gözden geçirmesine yol açar. Bundan böyle ya eksik bir sevgiye razı gelecek ya da kendini korkusuzca gerçek aşkın kollarına bırakacaktır...

Bir gün Ellie, gazete binasının tozlu arşivinde 1960'lardan kalma aşk mektuplarına rastladığında iki kadının hayatı beklenmedik bir biçimde kesişir. Acı bir aşk hikâyesinin eksik parçaları bir araya gelirken Jennifer ve Ellie'nin hayatı geçmiş, gelecek ve günümüzle tekrar şekillenir.

2 yorum:

  1. Yine harika bir kapak :)
    Sevgiler..

    YanıtlaSil
  2. MERHABA,KİTAP AYRACINIZI NEREDEN ALDINIZ?VE FİYATINI ÖĞRENEBİLİRMİYİM?TEŞEKKÜRLER...

    YanıtlaSil