12 Ocak 2014 Pazar

Debbie Macomber-Sevginin Son Dileği / Oruç Aruoba-İle



İyi pazarlar sevgili kitap kurtları :))
Sanırım bu sefer pek ara vermeden yazmış olacağım...Eh o zaman başlayalım :)
Yılın 2.kitabı Debbie ablamızdan geldi.Ocak ayında okumayı planladığım kitapların içindeydi.Debbie ablanın tarzını seviyorum.Her okuyuşumda içim açılıyor kendimi daha güçlü daha pozitif hissediyorum.
Ama zira kısa aralıklarla kitap çıkardığı için kendisine yetişemiyorum :D Ne almakta ne okumakta.Gerçi elime alınca en fazla 2 günde bitiyor.
Konusuna gelince...Michael adında bir karakterimiz var.Çok sevdiği eşi Hannah kanserden ölünce karısı ona geride bir mektup bırakmıştır.Ondan hayatına yeni birini katarak mutlu bir şekilde devam etmesini beklemektedir.Bu mektupla ona tanışabileceği bayanların da listesini ve özelliklerini sunmuştur.
Ben kitabı çok sevdim.Okurken hem michael'da hem diğer bayan karakterlerde kendimden çok şey buldum.Tam da tahmin ettiğim kişiyi seçti.Bu beni çok mutlu etti :D
Tavsiyem okuyunuz efenim.Zira bu kadının kitapları iç açıyor mutluluk veriyor bence.

ARKA KAPAK
Hayat Aşkla Yeniden Başlar.

Sevgilim,
Bu mektubun seni çok şaşırtacağını biliyorum...

Michael, genç yaşta kanserden kaybettiği eşinin bıraktığı ve ölümünden bir yıl sonra okumasını istediği mektupla neye uğradığını şaşırır. Hayatını yalnızca sevdiği kadına adayan Michael, eşinin şok etkisi yaratan istekleri karşısında yaşamına nasıl devam edeceğini bilemez. Onun sağduyusundan bir an olsun şüphe duymayan Michael, kendisine yeni bir hayatın kapılarını açacak maceraya ister istemez dahil olur.

Okurlarını her zaman aşka, umuda ve yeni başlangıçlara sürükleyen Debbie Macomber, Sevginin Son Dileği'nde kaybedilenlerin ardından hayata tutunmaya çalışan insanlara
mutluluğun işaretini sunuyor.

"İlişkilerinde doğru yolu bulmaya çalışan üç kadın ile eşini kaybettikten sonra hayatını sürdürmek ve mutluluğu yeniden yakalamak için çabalayan bir erkeğin dokunaklı hikâyesi."
-The Best Reviews-

"Sevginin Son Dileği'ndeki bütün karakterlere alkış tutacaksınız; bu kitap tam bir Debbie Macomber klasiği."
-Woman's Day-

"Bu kitap bir ilişkide karşılaşılabilecek pek çok olasılıkla dolu. Macomber karakterlerini bir yandan zorluklarla yüzleştirirken, diğer yandan bunların üstesinden gelmelerini sağlayarak okuru sonsuz bir doyuma ulaştırıyor."
-Chicago Tribune-

"Aşkı, kaybedişi ve dostluğu anlatan büyüleyici bir roman..."
-RT Book Reviews-


Kitap Ağacı ailemizi sanırım artık blogumdan ve benim çevrem bilmeyen kimse kalmadı.14 Aralıkta Ankara grubumuzda yapılan çekilişte İzmir'de çok sevdiğim bir abla olan Ferda abla ile eşleştik.Ben ona Haruki Murakami'den ve Edgar Ellan Poe'dan birer kitap gönderdim.O da bana Oruç Aruoba'dan İle'yi :)
İlk defa okuduğum bir yazar oldu kendisi ve ben bu yazarın daha önce kitaplarını nasıl almamışım dedim yine.
İnanılmaz bir üslup ve harika bir kitap.Altı çizili çok fazla cümle ve sayfa var.Biten bir ilişkinin ardından yazılan,söylenmek istenen her şey var bu eserde.Kendinize bir kahve yapın,hafif bir müzik açın ve sayfaların akışına bırakın...
Ferda Abla çok teşekkür ederim bu yazarla tanışmama vesile olduğun için :)

ARKA KAPAK
 Töze ait ne varsa, verip katmıştır sanatçı tümünü yapıtına; kendisine ise, belirgin bir bireysellik olarak, yapıtında hiçbir gerçeklik vermemiştir; yapıtının bütünlenmesini de ancak şu yolla sağlayabilmiştir ki, kendini özelliğinden uzaklaştırıp dışlaştırarak, saf eylemenin bedensizleştirilmiş ve yükseltilmiş soyutlaması haline getirmiştir, kendisini.

1 yorum:

  1. kitsp sğscını daha önce yine senin blogunda okumuştum ama tam olarak ne olduğunu bilmiyorum çok merak ettiğimi belirtmek isterim
    kitapların yine şahane:)
    o ayraç bayıldımmm
    bu arada Debbie ablamız diyorsun sen hep ben de öyle hitap etmek istedim:) hiç okumadım henüz ama bu kitabı merak ettirdi kendini denemeliyim sanırım:)
    ve iroşum ben seni mimledim en çok da senin cevabını merak ediyorummm
    çoooook eskilerden de mimlemiştim ama görmemiştin:(

    YanıtlaSil