15 Nisan 2012 Pazar

İrem Artık Bir Bonus :D

Eveettt dün sizlere söylemiştim bugün perma yaptıracağımı :)
Bugün saat 12:30 gibi arkadaşım Zülfişle buluştuk ve kuaförüm Birsen Abla'nın yolunu tuttuk.Saçlarımın kırıkları önce bir güzel alındı ve ardından kalın ince bigudi ile karışık sarıldı.

Daha sonra özel hazırlanan perma ilacı sürüldü,ince naylon üstüne havlu ile sarıldı.Bu şekilde 20 dakika bekledim.Aman yarabbimmmmm bu ilaç nasıl kokuyor anlatamam.Ama Ordu'da yaptırdığım daha beterdi.Bu daha iyiydi.Bir an kuafördeki herkes kaçacak sandım ama neyseki kimse kaçmadı hihohohoh :D

Bu şekilde bekledikten sonra saçımı ılık suyla tam 15 dakika yıkadılar.Artık 1 ay yıkamayı düşünmüyorum dermişim :P.Şaka bir yana bir yandan heyecanlıydım tutacak mı güzel olacak mı diye.Ama zaman hemen geçmedi.Yıkama aşamasının ardından saçıma yeniden köpük şeklinde bir ilaç sürüldü.Böylece de 7 dakika bekledim.İnanılmaz sıkıldım yani anlatamam.O sırada saçım bu haldeydi.

Bu işlemin ardından saçlarım artık şampuanlanıp kurutulmaya ve şekil vermeye hazırdı.Ben ve arkadaşım hatta kuafördeki herkes soluğumuzu tuttuk ve bekledik.Veeee tattttaaaaaaa çoookk beğendik :D Artık saçlarımı iyi bir bakımla tam 1 yıl kıvırcık kullanacağım :) İşte sonuç :D

ÖNDEN

ARKADAN

Evde herkes çok beğendi.Bakalım yarın okulda iş arkadaşlarım ve miniklerim nasıl bulacak çok merak ediyorum :) Herkese iyi haftalar :)

9 yorum:

  1. vay süper olmuş, yalnız bir şey soracağım ya perma çok yıpratıyor diye duymuştum ben konuyu doğru anlayabildi isem daha önce de yaptırmışsın, sen ne düşünüyorsun, yıpratıyor mu???

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederimm :)))
      Evet yıpratıyor.O bakımdan ben de öncesinde kendimce tedbir almaya çalıştım.
      Bir programda tarif duymuştum onu yaptım.
      Badem yağına 2 tane doğum kontrol hapnı ezip 1 tane de bepanten ampul koyup haftada bir saçında 1 saat bekletip yıkıyorsun.Yağ arınıyor merak etme orasını :)
      Bir kutu doğum kontrol hapında 21 tane var.Geri kalan 19 tanesini de yine şampuana ezip katıyorsun.Gerçekten çok iyi geldi saçlarıma.Şimdi de permalı saçlar için maske aldım.Kuaförüm haftada 1 uygulamamın yeterli olduğunu söyledi :)
      iyi bakıldı mı fazla yıpranmıyor :)

      Sil
  2. walla şok oldum, harika olmuş ve size inanılmaz yakışmış bence hep böyle kalsın, hatta ben de mi yaptırsam? bile geçti aklımdan, bu arada saçlarınız düz iken ne kadar uzundu? :) sanırım ciddi cidi düşünmeye başladım.. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim :))
      ben de hep böyle kalsın istedim bugün :D ben yaptırın derim :D saçlarım dirseklerimden biraz daha üstteydi :))

      Sil
  3. çok güzel olmuş İrem, çok da yakışmış :)böyle kıpkıvır olmadan harika görünüyor.Bu arada MİM 'in var bende ;) bilmem sever misin ? http://goncakeskin.blogspot.com/ bu bloğumda ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim :)
      hemen bakıyorum ve cevaplıyorum :))

      Sil
  4. İremmmm çook şeker olmuşsun, iyi günlerde kullan. :)

    YanıtlaSil
  5. Saçınızda acaba boya varmıydı boyalı saçlara olmuyormuş galiba.... Bu arada saçın cok guzel olmus güle güle mutlu mutlt kullanin :))

    YanıtlaSil
  6. merhaba, saçınızı yıkadıktan sonra bir şey kullanıyor musunuz yoksa kuruttuğunuzda saçlaırnız zaten kıvırcık duruyor mu?

    YanıtlaSil