11 Mayıs 2012 Cuma

Aşk Tanrıçası-Pc Cast


Bayılıyorum bu tanrıça serisine :) Bilen bilir fanstastik kitapları ve fantastik serileri çok seviyorum.Bu tanrıça serisi de onlardan :) Elinize aldığınız anda bırakmayı istemeyeceğiniz bir kitap :) Pc Cast'i çok seviyorum..Kalemi inanılmaz,hayal dünyası da..Neyse çok fazla şey söyelemeyeyim.Tanrıça serisi kesinlikle tavsiye edilir :)
Keyifli haftasonları herkese :))


ARKA KAPAK
AŞKIN DOLU DOLU YAŞANDIĞI

SİHİRLİ VE SEKSİ BİR ROMAN

“Seksi, çekici ve eğlenceli. Aşk Tanrıçası, bu yılın fantastik aşk romanı. Bu kitaba âşık olacaksınız. Ben oldum.”

-Susan Grant

Pea Chamberlain’in yardıma ihtiyacı var: Seksi itfaiyeci Griffin DeAngelo’yu etkilemek istiyorsa ayakkabılarından kıyafetine, saçından makyajına kadar kendini baştan yaratması gerekiyor. Çaresiz hissettiği bir anda, farkında olmadan çağırdığı Aşk Tanrıçası Venüs’ten başka kim ona yol gösterici olabilir ki?

Aşk Tanrıçası, sihrini Pea için kullanırken kendi kalbine söz geçirebilecek mi? Hangi erkek bir tanrıça tarafından sevilmeyi istemez? Özellikle de Aşk Tanrıçası tarafından… Ama modern dünyada işler farklı olabilir. Belki Venüs’ün de aşk konusunda baştan yaratılmaya ihtiyacı vardır.

Pea Chamberlain’e yardım için uğraşırken Aşk Tanrıçası’nın kalbinde de ateş bacayı sarmış olmasın!

“Yakıcı biçimde şehvetli ve kesinlikle leziz! P . C. Cast gerçekten işinin ustası.” –

-Gena Showalter, En Karanlık Gece’nin yazarı

Uluslararası çoksatan Gece Evi Serisi yazarı P. C. Cast sihirli ve şehvetli Tanrıça Serisi ile karşımızda; eski mitleri yeniden anlatırken onlara seksi ve modern bir entrika kazandırıyor. Özgün, yakıcı biçimde seksi ve kesinlikle elinizden bırakamayacaksınız.

6 yorum:

  1. Serinin sadece ilk kitabı olan Deniz Tanrıçasını okudum ve gerçekten güzel kitaptı.İyi okumalar...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence diğer kitaplarını da oku derim :) Teşekkürler sana da iyi okumalar :)

      Sil
  2. Uzun süredir okumayı beklediiğim bir seriydi.Yorumunuza bakınca okumak farz oldu.Fantastik serilere merak sardım bu aralar.

    YanıtlaSil
  3. gördüm bunu ama okumadım. hımmm okurum kiii.
    :)

    YanıtlaSil