4 Haziran 2012 Pazartesi

Göz Görmezse Katlanır. Ama Gönül Katlanamaz



Johnny Depp'i çok severim.Ve geçen gün elime söylediği güzel bir sözü ve fotoğrafı geçti.Sizlerle paylaşmadan edemedim.Ne demiş kendisi bir de ben dile getireyim.
"Görmek istemediğiniz şeylere gözlerinizi kapatabilirsiniz.Ama kalbinizi hissetmesini istemediğin şeylere kapatamazsınız"
Doğru değil mi ama? Ben tamamen bu söz katılıyorum.Çevremizde o kadar çok şeyler oluyor ki..Hele de bu son günlerde gündeme gelen tartışmalar,konular..İster istemez ya tv izlemeyerek yada kanalları değiştirerek veya son günlerde gazete okumayı erteleyerek gözlerimiz kapatmaya uğraşıyorum.Hiç istemesem de..Ama gel gör ki kalbim inanılmaz kin ve nefretle dolu son günlerdeki konulara.Bir kadın olarak susmak istemiyorum.En azından buradan biraz konuşmak istedim.
Son zamanlarda da zaten kafam karışık,içim hüzünlü,başım ağrılı...Galiba artık tatile ihtiyacım var.Biraz kendimle olabileceğim,kafamı dinleyip huzur bulabileceğim,dost muhabbeti edeceğim...
Dilerim herkes bu yaz kendi düşlediği tatile kavuşur,huzur bulur,ülkemizde bu saçma konular kapanır.Ve dilerim ki görmek ve hissetmek istemeyeceğimiz şeyler kolay kolay olmaz :)

12 yorum:

  1. umarım demekten başka ne yapabilirim bilmiyorum, bütün umutsuzluklarım içinde....

    YanıtlaSil
  2. söz çok doğru. Bende bloğuma beklerim.

    Görüşmek Üzere

    www.bakbuharika.blogspot.com

    YanıtlaSil
  3. hadiiii tatile çıkmana çok kalmadıııı.
    :)
    şarj olursuun.
    :)

    YanıtlaSil
  4. mRhb , sözlerin ve blog un çok hoş , ııııı :( sna bi sözün devamını ararken rastladım , peki bana yardımcı olabılırmısn ?
    söz şu :
    - Göz görmeyince gönül katlanırmı demiş ....( devamı neydı yha ? :(

    YanıtlaSil
  5. Hiç kitap okumadığım için blogundan çok etkilendiğimi saklamıycam :) Bilmiyorum hiç hazır hissetmedim kendimi bu yüzden bildiklerim bana yetti daima yada ben böyle düşünüyorum :/ Belkide yanlşış düşünüyorum :) İlk kez bu tür platformda ınsanların yazdığını ve ellerine kalemi almadan gözleriyle görüp gönülleiyle hissederek yazdıklarına şahit oldum , gerçekten burda yazılanlar beni rahatsız etti neden mi kendimi çok kötü hissettim tam benlik bişimiş belkide okumaya başlatabilrdi ve davamıda gelırdi :) Hala geçmi hayır tabıkı ama ben hala kararsızım :( Neden mı ? Bİ bilebilesem...

    YanıtlaSil
  6. anlaşılan kafan karışık.

    YanıtlaSil
  7. bu sözün anlamını bilen war mı

    YanıtlaSil
  8. bu sözün anlamını bilen war mı

    YanıtlaSil
  9. bu sözün anlamını bilen war mı

    YanıtlaSil