8 Haziran 2012 Cuma

Hoşçakalın Canım Papatyalarım :(

Tekrar Merhaba...
Bugün benim için bir yandan mutlu ama daha çok hüzünlü bir gündü...Malum bugün 2011-2012 eğitim öğretim yılı sona erdi.Ben de 2 yıldır benimle olan kuzucuklarıma bugün karnelerini verdim ve kucaklaşarak koklaşarak günümüzü sonlandırdık.Şuan bile yazarken hala boğazım düğümleniyor ve gözlerimde yaşlar birikti...Neyse..
Yıl sonu gösterimize milli eğitim müdürümüz ve kaykamamımız katılamamıştı.Bugün onlar da okula geldiler ve onlara küçük gösteriler sergiledik.Öncesinde de mis gibi bir kahvaltı yaptık.Artık son kahvaltımızdı bu...Sonrasında oyunlar oynadık,televizyon izledik.Onlara son kez hikaye okudum.Biraz da resim yaptık.Sonra son kez öğle yemeği yedik beraber.Ve veda vakti geldi...Karnelerini alan çocuklarım ve aileleri ile vedalaştık..Kuzucuklarımı hiçbir zaman unutmayacağım.Onlar 2 yıldır benimle beraberdi.Hatta içlerinden bir tanesi ile 3 yılımız geçti.Tabiki yenileri gelecek.Daha çok çocuk tanıyacağım.Ama onlar farklıydı.3 yıldır bu meslekteyim ve ben birçok şeyi de bu yıl onlarla öğrendim.İlk mezunlarım oldu onlar...
Papatyalarım sizi hiçbir zaman unutmayacağım.Dilerim sizlerin de akıllarında irem öğretmen olarak kalırım..Sizi çok seviyorum.

PAZARTESİ GÜNÜ YAPTIĞIMIZ MEZUNİYET PROGRAMINDAN BİRKAÇ KARE




BUGÜNKÜ KARNE GÜNÜMÜZDEN BİRKAÇ KARE







Ayrıca 2 tane düşünceli velimden de bana hediye gelmişti.Aslında hiç gerek yoktu ama işte onlar çok kibar insanlar.Onlara tekrar teşekkür ediyorum buradan.Çeyizim en değerli parçalarından olacak bunlar :)



Bu güzel gömleği de her zaman zevkle giyicem :)


Son olarak benim ilk amirim olan müdürüm Seçim Bey de bu yıl başka okula tayin olup gidiyor ve bizler inanılmaz üzülüyoruz...Keşke hep beraber çalışabilseydik.Onu da hiçbir zaman unutmayacağım.Dilerim bir gün yeniden çalışma imkanımız olur.

Herkese keyifli bir haftasonu diliyorum...

6 yorum:

  1. özlem karadağ8 Haziran 2012 07:41

    umarım beğenmişsinizdir bizden size küçük bir hediye ...sizi unutmayacağız bizim için çok özelsiniz...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. beğenmez olur muyum çok ama çok teşekkür ederim :)
      ben de sizi ve Toprak'ı unutmayacağım.Sizler de benim için hep özel kalacaksınız :)

      Sil
  2. Çok güzel bir duygu olsa gerek.Dediğiniz gibi hüzünlü aynı zamanda.2 yıldır beraber olduğun öğrencilerin mezun olması ve başka öğrencilere doğru yelken açmak...Siz değerli öğretmenlere ne kadar borçluyuz aslında.Var olun,sağolun...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok ama çok teşekkür ederim.Bunları duymak çok güzel :)
      Evet harika bir duygu öğetmen olmak bir çocuğa şekil vermek...Bakalım yeni çocuklarım neler katacak bana..Şimdiden sabırsızlanıyorum :)

      Sil
  3. ne güzeeeel.
    bi de en başta seni öpen o kızı ısırmak lazım.
    :)
    tebisi unutmucaklar irem öğretmenlerinii.
    :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Asya'm çok tatlıdır zaten ablası :) ben bugün senin yerine ısırdım onu yolda görünce :)
      İnşallah canım ya unutmasınlar:)

      Sil