30 Kasım 2012 Cuma

Pc Cast+Kristin Cast/Saklanmış







Selaaammm :)
Çıkmasını 1 yıldır beklediğim Geceevi Serisinin 10.kitabı Saklanmış az önce bitti ve ben de hemen bloguma koştum yazayım diye.Bu anne kız yazar yine harika bir iş çıkarmışlar bence.Ben bu seriyi tesadüfen keşfetmiştim bundan 2 yıl önce.Odur budur da tutkunuyum diyebilirim.Bilen bilir fantastik öğelerin olduğu serilere kitaplara bayılırım.Bu da vampirlerle dolu ama süper bir seri.Benim gibi seveniniz varsa bu seriyi kaçırmayın derim.Vikipedia'da okuduğuma göre seri 12.kitapta son bulacakmış.Aslında bu derece uzun seri Harry Potter dışında takip etmemiştim.Ama bu seri bir istisna oldu.3 gün içinde de su gibi akıp geçti ve bitti :)
Zoey ve arkadaşlarının macerlarını zevkle okuyacağınıza eminim.Ayrıca serinin resmi websitesi de size bilgi verecektir.Bence incelemeden geçmeyin derim.Herkese keyifli haftasonları :)

NOT:Yarın direksiyon sınavım var.Bana şans dileyin olur mu :)

Sevgiler :)

http://www.houseofnightseries.com/

ARKA KAPAK
Işığın Olduğu Yerde Karanlık Saklanamaz

Sonunda Zoey isteğini elde etmiş ve Vampir Yüksek Konseyi, Neferet'in gerçek yüzünü görmüştür. Bu sayede Zoey ve çemberi kendilerini ve çok sevdikleri okullarını her geçen gün biraz daha güçlenen Karanlıktan korumak için yardım almaya başlamıştır. Güvensizlik tohumlarının filizlendiği ve Karanlığın karmaşa yarattığı Gece Evi'nde herkesin birlik olması gerekmektedir ama bu, son derece zor görünmektedir...

Gerilim gittikçe artarken Zoey ve çemberi Karanlığın galip gelmesini çok geç olmadan engelleyebilecek midir?

Gece Evi'nde kaos ve karmaşa artıyor...

(Tanıtım Bülteninden)

9 yorum:

  1. Onuncu kitap mı? (o.O) O kadar oldu mu yahu? Ben bu seriye ara vereli epey olmuş desene. Ufukta geri dönüş yok henüz ama özlediğimi farkettim yazdıklarını okuyunca. Ehliyet sınavında başarılar bu arada ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. oldu oldu :)
      teşekkür ederim geçtim çok şükür :)

      Sil
  2. çok güzeldir bu seri her ne kadar edinemesemde , kuzenden tıtıkladığım kadarıyla okumaya çalıştım :)Bayılmıştım tabi ben sadece 3 yada 4 okuyabilmiştim:)Direksiyon sınavı için başarılar, aynaları kontrol etmeyi ve kemerini takmayı ve bunları denetmenin gözünün içine bakarak yapmayı unutma:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. süper süper güzel ne demek :D
      teşekkür ederim Eylemcim geçtim çok şükür ama dediklerini uyguladım hiç merak etme :D

      Sil
  3. ben de okucam da gözüm korkuyo başlamaya bu seriyi.
    :)

    YanıtlaSil
  4. çok güzel seri ama internete daha e kitap koymamıslar almıcam bu sefer :D:D

    YanıtlaSil
  5. kaç kitap var

    YanıtlaSil
  6. Uyanmis adli kitabi bulamiyorum yarrdm edermisin

    YanıtlaSil
  7. serinin 10.kitabını bana satabilicek olan var mı

    YanıtlaSil