24 Aralık 2012 Pazartesi

Kadir Aydemir-Tuhaf Alışkanlıklar Kitabı

Az önce bu kitap bitti ve uzun zamandır bu derece eğlenceli bir kitap okumamıştım :) Konu adından da anlaşılacağı gibi alışkanlıklarımız..Kimine göre normal kimine göre tuhaf görünen..Herkesin vardır böyle alışkanlıkları değil mi ama?:)
Mesela benim de şöyle bir alışkanlığım vardır.Çantamda her şey eksik olabilir ama bunlar birer paket ıslak mendil ve selpak.Bunlarsız asla dışarı çıkamam :)
İşte böyle...Kitabı okuyunuz ve okutunuz efendim.
Sevgiler :)

ARKA KAPAK
Takıntılar Üzerine, Sosyal Medyanın Gücüyle Hazırlanmış 126 Yazarlı Çılgın Bir Kitap Hangimiz normaliz, hangimiz tuhaf? Neye göre, kime göre? Gülmeyin. Peki ya insanlık gerçekten de bütünüyle kuşkudaysa? Hayat denen oyuna devam ediyoruz, devam ederken birbirimizi ne kadar tanıyoruz dersiniz? Bir insan bir insanı ne kadar, nereye kadar keşfedebilir? İşte bu kitapta anlatılan her şey, belki de Beni hiç tanımıyorsun! alt başlığımızı destekliyor. Türkiyeden 126 yazarın bir araya gelip oluşturduğu, yazar Kadir Aydemirin projelendirdiği Tuhaf Alışkanlıklar Kitabını okurken birbirinden ilginç insanların en bilinmedik huylarını öğreneceksiniz. 126 kişilik dev yazar kadromuzda Cem Özer, Ece Gürsel, Bihter Dinçel, Elif Ezgi Uzmansel, Ahu Akkaya, Ece Dorsay, Ece Pirim, Nilay Örnek, Arya Su Altıoklar, Tolga Akyıldız, Ferhat Uludere, Göksel Bekmezci ve Onur Behramoğlu gibi değişik dünyalardan, farklı meslek gruplarından pek çok sanatçı, yazar, şair, gazeteci, komedyen, karikatürist, avukat ve doktorun yanında öğrenciler, ev hanımları, anneler- babalar, oyuncular, mühendisler, işsizler, yapayalnız insanlar ve âşıklar da var. 126 kişinin gariplikleriyle de bitmiyor kitap, Tuhaf Alışkanlıklar Kitabında dünyanın en ünlü isimlerinin takıntıları nelermiş onları da öğreneceksiniz. O güzel şiirinde Sakın şaşırma! demişti hani Orhan Veli Gerçekten de tüm bunlara hazır mısınız? Bu kitap elinizden düşmeyecek ve burada anlatılanlar rüyalarınıza bile girecek Bakın, iyi düşünün Sayfalarda yazılanları okuduktan sonra bizden sakın nefret etmeyin! Şaka bir yana, dilden dile anlatılacak çok keyifli bir yolculuk sizi bekliyor. İyi okumalar!

13 yorum:

  1. Yeni aldığım kitaplar arasında bu kitap ama sıra gelmedi henüz:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sırası gelince okursun canım ya ama çok geç kalma bence :)

      Sil
  2. benimde çok vardır. ama hiççç dile getiremem. ancak eşim, annem bilir... yani öyle takıntılar ya da alışkanlıklar var. kitabı merak ettim. bakalım benim gibi olanlar var mı ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. herkesin var canım tuhaf bir alışkanlığı bu çok doğal bence :)kesinlikle vardır ben kendimden birkaç tane yakaladım :D

      Sil
  3. Çok ilgimi çeken bir kitap ama almak bir türlü nasip olmadı :(

    YanıtlaSil
  4. ya benim de çok ilgimi çekmişti zaten doksanlardan sonra bu kitabı da okumayı çok istiyordummmm
    bir türlü almak nasip olmadı...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 90lar ayrı güzeldi zaten :) olsun sen de alır okursun elbet :)

      Sil
  5. iyimiş okuyim.
    :)
    ıslak mendil bence günümüzün en önemli buluşu.
    ben de onsuz olamam kiii.
    :)

    YanıtlaSil
  6. şimdi zeynebin blogundan seninde anasınıfı öğretmeni olduğunu, üstelik kitapsever olduğunu öğrenince hemen geldim. merhaba!
    aynı meslekteniz :)

    YanıtlaSil
  7. ah ah çocukların çok yoruyor tebii senii.
    :)

    YanıtlaSil