4 Şubat 2013 Pazartesi

Tess Gerritsen-Ruhundaki Zehirle Yüzleş

Selamlar herkese :))
Bu sabah saat 10:10 itibariyle İstanbul'dan evime dönmüş bulunmaktayım.Harika bir hafta geçirdim.Dostlarla gezintilerle dolu harika bir tatil oldu benim için :) Hele o İstanbul kalabalığı bana ilaç gibi gelen yegane olay yani..
Neyse tatil detaylarını sonra anlatacağım ayrı bir postta.Şimdi konumuz kitabım :)
Tess Abla tutkumu artık herkes biliyor.Yolda bana eşlik eden kitabım yine bir Tess kitabı oldu.Kendisinin son kitabı.Genel olarak kitabı sevdim.Akıcı ve sürükleyiciydi.Ama sanki bir şeyler eksikti gibi geldi bana..Pat diye bitiverdi sanki.Yada bana öyle geldi.Belki sizler okuduğunuzda aynı duyguya kapılmazsınız.
Bitirdiğim diğer kitap da Virginia Woolf-Flush.Ama onu ay sonu okuduğum diğer Virginia kitapları ile aynı yazıda paylaşacağım :)
Bu hafta benim için yine filmler ve kitaplarla dolu bir dinlenme ve Samsun gezmeleriyle dolu bir hafta olacak :)
Sevgiler...

ARKA KAPAK
 İlk ceset tam bir muammadır...

Kız genç ve güzeldi. Üzerinde, bir telefon numarası karalanmış kibrit kutusu dışında bir delil bulunamamıştı.

Sonraki ceset bir uyarı…

İkinci cesedin ardından adli tıp uzmanı Kat, şehrin sokaklarında acımasızca dolaşan bir seri katilin varlığından endişe eder. Fakat ne polis ne de belediye başkanı onunla aynı düşüncededir, çünkü Kat’in şüphelendiği kişi şehrin en tanınmış isimlerindendir.

Peki sıradaki ceset... kendisi olabilir mi?

Ölü sayısının artması üzerine Kat, katili ortaya çıkarmak için harekete geçer. Fakat katil sandığından daha da yakınındadır. Kat’in ona doğru attığı her adım acaba kendi sonunu mu getirecektir?

1 yorum:

  1. Henüz Tess Gerritsen okumamış birisi olarak başımı önüme eğdim ve gidiyorum. Hangi kitabından başlasam acaba? Polisiye kitap okumayalı çok zaman oldu. En son Şeytan Yemini'ni okumuştum yanlış hatırlamıyorsam.

    Kitap okuyan insanları ödüllendirmek için bir Liebster Blog Ödülü rüzgarıdır gidiyor son zamanlarda. Benim ödüllerimden birisi de sana. Tebrik ediyor, daha nice kitaplara diyorum. :)

    http://rekursifdusunce.blogspot.com/2013/02/liebster-blog-award-liebster-blog-odulu.html

    YanıtlaSil