24 Mart 2013 Pazar

Tess Gerritsen-Gölgesizlerin Tutkulu Dansı



 Tekrar merhaba :)
Bugünün 2.postuyla karşınızdayım.Bu kez sizlere bitirdiğim kitabı anlatmak istiyorum :)Kitap resminden de anlaşılacağı üzre Tess Gerritsen'dan.Eeee artık herkes benim Tess Abla hayranı olduğumu biliyor.O bakımdan 2-3 kitapta bir muhakkak araya bir Tess abla sıkıştırıyorum.Bu da onun son kitabı.Tess abla bu kez sanki biraz çizgisinden çıkmış gibi geldi bana.Tamam heyecan yine üst seviyedeydi.Yine soluksuzdu.Ama kitabın sonu biraz oldu bittiye gelmiş gibi geldi bana (nasıl bir cümle olduysa bu da artık :P )
2 gölgesiz var bu kitapta.Tesadüfen karşılaşıyorlar ve Kaşmir Gözü adlı bir eserin peşinde olan bir kadın.Ve aşık olduğu adam.Farklı bir kitaptı benim için.Dediğim gibi sonu oldu bittiye gelmiş olsa da yine de güzeldi.Eh Tess abla neylerse güzel eyler :) Okuyunuz efenim.
Benden bu haftalık bu kadar.Şimdi gidip ojelerimi silicem,sonrasında duş alıcam,yeni ojelerimi sürüp yeni haftaya hazırlanıcam :)
Herkese güzel bir hafta ve sendromsuz bir pazartesi diliyorum :)
Sevgiler...

ARKA KAPAK
Tesadüf eseri aynı anda, aynı yerde farklı amaçlarla bulunan iki gölgesiz… Servet değerindeki sanat eserleriyle yüklü olduğu söylenen bir gemi ve gemideki masum insanların katledilişi… Eski sevgilinin âşığına yazdığı mektuplar… Kazanç elde etmek için her yolu mubah gören bir adam…Tüm bu karmaşaların ortasında kaderin bir araya getirdiği iki yabancı, masumiyetlerini ispat etmeye çabalarken bizleri komplo,trajedi ve tutkulu bir aşkın içine çekerek, heyecan dolu bir maceraya sürüklüyor.

7 yorum:

  1. sipariş listemde ama şimdi sen sonu öyle deyince , bekleteyim bari:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tatlım belki sen beğenirsin hani tess sonuçta :) belki ben adapte olamadım ondan kaynaklı olabilir :)

      Sil
  2. Bu kitabı yeni gördüm.Tanıtım için teşekkürler.Okurum inşallah:)

    YanıtlaSil
  3. Ne çabuk okudun? Ben de bugün aldım kitabı şimdi senin paylaşımından sonra baktım Mart 2013 de çıkmış. Süper hız kutluyorum seni.

    YanıtlaSil
  4. Ahh bir başlasam su Tess 'lere.
    Yok Tık yok bende. Böle kapakları korkuttu sanki beni böle cinayetli filan gece rüyama mı gireer korkarmıyım düşüncesinden okumuyorum :)) (lütfen gülmeyelim:))
    Geçen gün D&R kampanyası vardı Tess ablanın kitaplarıda vardı aldım bi tane hatta! Tabii ilk kitapla başlamam gerekio da ahaha ben üçüncü kitabı aldım indirimi buldum hemde ciltli olunca dayanamadım :)

    YanıtlaSil
  5. Başlasam mı başlamasam mı bir türlü karar veremiyorum.Bir ara elime aldım ama başları sıkıcı gibi gelmişti.Ne dersin :))

    YanıtlaSil